Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

PIŠKOTKI

Piškotki so primeren način za prenos informacij med sejami ali spletnimi mesti, brez obremenjevanja strežniških naprav z velikimi količinami shranjenih podatkov; so kratka besedila, ki jih spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. Piškotki ne predstavljaj nobene grožnje zasebnosti, saj jih je mogoče uporabljati samo za shranjevanje informacij.

 

Na strani uporabljamo obvezne, statistične ter oglaševalske piškotke.

Obvezni piškotki pripomorejo k funkcionalnosti spletne trgovine in omogočajo osnovne funkcije, brez katerih spletna stran ne more pravilno funkcionirati. V ta namen uporabljamo:

-              cart (uporablja se pri shranjevanju izdelkov v košarico)

-              eu-opt-in (uporablja se pri obvestilu za piškotke)

 

Statistični piškotki nam pomagajo razumeti kakšna je vaša interakcija s spletno trgovino, na podlagi česar lahko izboljšujemo funkcionalnost spletne trgovine in na osnovi vaših zanimanj obnavljamo našo ponudbo. Podatki, ki jih ti piškotki zbirajo so povsem anonimni. V ta namen uporabljamo: _ga, _gat, _gid, _collect.

 

Marketinški piškotki omogočajo sledenje obiskovalcem v spletu, njihov namen je prikazovanje relevantne oglaševalne vsebine. Na ta način, lahko spremljamo učinkovitost naših oglaševalnih kampanj v Facebooku, Googlu ipd. V ta namen uporabljamo: fr, NID, r/collect, tr.

 

Piškotki, ki jih uporabljajo zunanji sistemi za marketinške in statistične namene:

-              Google statistika (merjenje statistike obiska in učinkovitosti spletne trgovine)

-              Zopim chat (omogočanje klepeta z vami ter merjenje statistike)

-              Facebook pixel (povezava spletne trgovine in facebooka)

 

Piškotke lahko blokirate v vašem izbranem brskalniku, kar lahko vpliva na korektno prikazovanje vsebine spletne trgovine.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Lahko nas kontaktirate in zahtevate kopijo vaših osebnih podatkov, s katerimi razpolagamo, prav tako lahko zahtevate njihov izbris, saj imate pravico do vpogleda, popravka in izbrisa vaših osebnih podatkov.

Obdelava temelji na vaši privolitvi ali izhaja iz naslova sklenjene pogodbe.

Upravljalec vaših osebnih podatkov je podjetje KERAMIN - SALON KERAMIKE IN SANITARNE OPREME - Rožič Fredi s.p.

Čas hrambe osebnih podatkov:

  • dnevniške datoteke spletnega strežnika se hranijo 3 mesece;
  • vaši kontaktni podatki za potrebe komunikacije se obdelujejo zaključenega posla oziroma zaključene komunikacije;
  • za podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, je zakonski rok shranjevanja (računovodski ali davčni podatki…) 10 let.