Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

VISOKOKAKOVOSTNA SANITARNA OPREMA EVROPSKEGA POREKLA

Velika izbira sanitarne keramike, tuš kabin, tuš kadi, kopalniških pripomočkov, kopalniških radiatorjev in več!

CENTO NADPULTNI UMIVALNIK OKROGLI-FI 45

CENTO NADPULTNI UMIVALNIK OKROGLI-FI 45
CENTO NADPULTNI UMIVALNIK OKROGLI-FI 45
Tehnični list
Cena:
278,10 €/kos
NA ZALOGI 1 KOS
Vpišite število kosov:
SPECIFIKACIJE:
  • Teža: 12 kg
  • Dimenzija (cm): 45 x 18 x 45
  • Pakiranje: 1
  • Šifra: 355701
  • QR: KER01704

  • Kvaliteta: 1. Klasa

  • Proizvajalec: KERASAN
  • Poreklo: ITALIJA
CENTO NADPULTNI UMIVALNIK OKROGLI-FI 45 proizvajalca KERASAN dimenzij 18 X 45 je kvaliteten izdelek narejen v skladu z Evropskimi standardi. Najčistejše surovine, natančno oblikovanje ter stroga kontrola kakovosti, vam zagotavlja, da vam bo umivalnik služil leta.

 

Bel keramični napultni umivalnik proizvajalca Kerasan višine 18cm. Zaradi manjše velikosti je umivalnik z lahkoto umestljiv tudi na manjše podumivalne enote. Je idealna rešitev za enoto z dvemi umivalniki, saj vam ostane še veliko prostora za odlaganje. na voljo tudi v drugih barvah.

 

Kerasan investira in proizvaja samo v Italiji, kjer je vsak izdelek zasnovan, oblikovan in izdelan z namenom zagotavljanja odlične kakovosti. Ta proizvodna filozofija združuje tradicionalno znanje in izkušnje z najnovejšimi tehnologijami v industriji.

 

Kakovost in sledljivost izdelkov sta vedno pod nadzorom. Kakovost in varnost proizvodnega procesa in storitev za stranke sta sestavni del Kerasanovih notranjih procesov. Vsak izdelek tako zagotavlja zanesljivost in vzdržljivost, z izjemnim videzom in funkcionalnostjo. Izbira najčistejših surovin, natančna in stroga izdelava prototipov, najstrožja notranja kontrola kakovosti, uporaba najsodobnejših tehnologij in celovito upravljanje celotnega proizvodnega procesa: to je način, s katerim podjetje ustvarja edinstvene, varne in funkcionalne izdelke. Proizvodna veriga je v celoti sledljiva s črtnimi kodami, s čemer zagotavljajo preglednost od začetka do končnega izdelka. Podjetje ima UNI EN ISO 9001: 2008 certifikat in deluje v skladu z evropskimi predpisi EN 997 in avstralskimi AS1172.


OSTALI IZDELKI V TEJ KATEGORIJI