Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

 

Glede na to, da je kopalnica namenjena »čistoči našega telesa«, je pošteno reči, da bi moral biti to najčistejši prostor v naši hiši. Zaradi vode, pare in drugih dodatnih učinkov uporabe kopalnice, lahko vaša kopalnica zlahka postane dom bakterijam in nezaželenim vonjavam. Prav zato smo vam pripravili majhne trike, kako očistiti vašo kopalnico.

  1. Čiščenje ploščic in fug

Posezite po krpi in po razpršilu, ki ste ga predhodno napolnili z vodo in s koncentratom CRYSTAL CLEAN. Gre za profesionalno čistilo, ki je sestavljeno iz nekislinskih in nealkalnih snovi in je namenjeno vsakodnevnemu odstranjevanju umazanij iz vseh naravnih in umetnih kamnov, granitogresa, keramike in klinkerja. Crystal clean čisti vse površine fug in se hitro suši brez progastih sledi. Odstrani rahle apnenčaste umazanije. Izdelek tudi po pogosti uporabi na površini ne tvori slojev. 

  1. Čiščenje sanitarne opreme

Podobno kot pri čiščenju ploščic tudi tukaj ne moremo uiti čistilu SANITAR-REINIGER, ki je namenjeno posebej temu, saj omogoča, da bo vaša armatura, ali pa katerikoli drugi del sanitarnega pohištva, zasijal kot takrat, ko ste ga kupili.

 

  1. Predhodno zaščitite tla pred madeži z premazom

Ko madeži postanejo preteklost. Da, tudi to je mogoče! Se sprašujete kako? Poznamo odgovor, ki se skriva v visokokakovostnem premazu, ki ustvari zaščitni film, ki varuje vaše ploščice pred zunanjimi dejavniki. AKEMI Anti-Fleck Nano-Effect je impregnacijsko sredstvo na bazi visokokakovostnih organskih snovi, ki ne porumeni in je vremensko obstojno. Izdelek prodre globoko v kapilare kamna, pri tem pa ne zapre por, poleg tega pa se po uporabi tla ne lepijo, ne spremenijo barvnega tona in je zelo dobro odporen proti olju in maščobam.

 

Želimo vam obilo užitka pri čiščenju, da pa bo slednje še lažje, vam dodajamo povezavo v spletni trgovini, kjer vas čakajo omenjena profesionalna čistila.