Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

Trajne in čudovite keramične ploščice v imitaciji lesa

Ploščice v imitaciji lesa so dandanes zelo priljubljena izbira, ko gre za vprašanje "katere ploščice naj kupimo, da bodo te čimbolj podobne naravnim materialom?". Izbira pa je povsem logična, saj so keramične ploščice veliko bolj odporne proti vlagi, kot pa sam les. Poleg tega pa jih najdemo v raznolikih oblikah, dimenzijah, barvah in vzorcih. Prav zaradi slednjega pa ne preseneča dejstvo, da so prav ploščice v imitaciji lesa, eden izmed top prodajnih hitov v svetu keramike.

 

Kakšne barve pa so ploščice v imitaciji lesa?

Barvna paleta ploščic v imitaciji lesa je zelo bogata, saj jih lahko dobimo v vseh naravnih in umetnih barvah od belih do črnih, z različnimi poslikavami v optiki lesa. Kolekcije najpogosteje vsebujejo več barv, kar nam omogoča kombiniranje in ustvarjanje bolj dinamičnega videza v prostoru.

             

   

Oblike, ki jih lahko dobimo z ploščicami v imitaciji lesa

Keramične ploščice imitacija lesa lahko dobimo kot mozaike, heksagone, prodolgovate ploščice, kocke ipd. Lahko jih polagamo z zamikom ali pa v obliki ribje kosti. Polaganje v bolj redkih vzorcih ustvari unikaten interjer in obogati vaš prostor.

 

Zunanje ploščice v imitaciji lesa.

 

Imitacija lesa za kuhinjo šestkotniki.

 

Imitacija lesa v kunijskih prostorih.

 

Namembnost: zakaj vse se lahko uporabijo te ploščice?

Ploščice v imitaciji lesa lahko uporabljamo praktično za vse... Najbolj klasična raba je za tla v notranjih (hodniki, stopnišča, bivalni prostori...) in zunanjih prostorih (terase, balkoni). Če ste malo bolj kreativnih misli pa s keramiko v imitaciji lesa lahko oblečete tudi kuhinjski pult, pas, mizo, kopalniški pult, tuš kabino ipd.

 

Moderna keramika imitacija bukve.

Imitacija lesa keramična tla.

Stil v katerega pašejo takšne ploščice je:

Ker je les večna klasika, imitacija lesa paše v prav vsakršen interjer od klasičnega, rustikalnega, retro do minimalističnih modernih slogov.

 

Vse modele si lahko ogledate v naši spletni trgovini:

Oglej si več keramičnih ploščic iz naše ponudbe