Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

Ne samo kopalniški radiator

Dekorativni stenski radiatorji

Kaj je lepšega kot suha, topla brisača v hladnih zimskih dnevih, ko stopite izpod tuša? V ponudbi so dekorativni stenski radiatorji, ki služijo gretju vaše kopalnice in sušenju brisač. Prav tako kot že vsak sodobni element v kopalnici pa lahko tudi radiator opravlja dekoracijsko funkcijo. Radiatorji so dandanes na voljo v različnih oblikah, barvah in izvedbah. Na voljo pa so tudi dodatki, ki lahko bistveno prispevajo k praktični izkoriščenosti radiatorja.

 

Svojemu kopalniškemu radiatorju lahko dodate poličko za zlaganje, dodatna obešala za brisače/perilo, dodatek za sušenje čevljev, poličko za sušenje ipd.

 

Tovrstni dodatki so odlična rešitev za športne navdušence, ki si lahko s časovno funkcijo posušijo svojo športno opremo na posebnih držalih za ta namen, pri čemer se radiator po dveh urah delovanja izklopi samodejno, vaša oprema in čevlji pa se posušijo 3 krat hitreje kot sicer.

Dodatki za dekorativni stenski radiator

Dodatne police zgoraj in spodaj, vam omogočajo dodaten prostor za shranjevanje medtem, ko zložene stvari ne preprečujejo funkcionalnosti radiatorja.

 

Če imate prostorno, stilsko oblikovano in usmerjeno kopalnico pa lahko uporabite dekorativni stenski radiator kot dodatni dekorativni element.

črni dekorativni stenski radiator               Srebrni dekorativni stenski radiator               Zlat dekorativni stenski radiator

 

Naj vaš kopalniški radiator služi vašemu življenjskemu slogu!

 

Oglejte si našo ponudbo radiatorjev