Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

KERAMIKA V IMITACIJI MARMORJA

 

Ljudje še vedno pogosto prisegajo na marmor, zato je lahko keramika v imitaciji marmorja idealna rešitev za dom, hkrati pa videz marmorja ne bo nikoli šel iz mode.

 

Keramične ploščice v imitaciji marmorja so idealne za vsak dom. Njihova prisotnost prinese občutek elegance in prefinjenosti, obenem pa so izjemno praktične in vzdržljive. Z odpornostjo na visoke temperature je keramika poleg ostalih prostorov idealna tudi za kuhinjske površine. Keramika je odporna na madeže in praske, svoj sijaj pa ohranja dolga leta. Raznolikost barv in zaključkov omogoča, da ustvarite popolno kombinacijo, ki se prilega vašemu slogu.

 

CALACATTA SAN BABILA

 

Prednosti, zakaj izbrati keramiko v videzu marmorja, so:

 

  • Vsestranskost: obogatijo vsak prostor v domu. Keramiko lahko položite na steno, tla, v dnevni prostor, kuhinjo, kopalnico ali pa spalnico. Keramika je poleg manjših dimenzij – 60x60, 60x120 na voljo tudi v največjih dimenzijah – 100x300 ali 120x278. Hkrati pa je na voljo v različnih zaključkih – mat, sijaj in polirane. S svojim stilom dajo prostoru razkošen in brezčasen videz.

ENDLESS PNDLORT BLACK

 

  • Vzdržljivost: keramika je zelo odporna, kar pomeni, da vam bo služila še leta in leta. Ker je odporna tudi na vročino, je primerna tudi za kuhinjski pas. Z ustrezno nego in vzdrževanjem pa lahko imate marmorirane ploščice za vedno.
  • Enostavno čiščenje: keramika je enostavna za čiščenje. Brišete jo lahko z vlažno krpo, ob trdovratni umazaniji pa lahko uporabite tudi blag detergent, nato pa temeljito sperete. Če imate polirano keramiko je bolje izbrati profesionalno čistilo, namenjeno keramiki.

MAJESTIC CARRARA

 

  • Lepota in eleganca: keramika v imitaciji marmorja daje klasično in brezčasno lepoto vsakemu prostoru. Keramiko je možno dobiti v širokem razponu barv – bele, črne, rjave, bež, zelene… in v različnih zaključkih – mat, polirane in sijaj. Ne glede na to, ali izberete svetel in moderen ali pa umirjen in tradicionalen slog, bo keramika v imitaciji marmorja vašemu domu dala eleganten pridih, ki bo vedno v stilu.

 

Za izbiro kliknite tu: https://www.keramika-online.si/keramicne-ploscice/glede-na-stil/imitacija-marmorja

 

P.S.: keramiko in še več vzorcev je možno videti tudi v živo 😉

 

MARBLE CREAM

PRECIOUS CALACATTA GOLD