Keramin
Naslov
Tržaška c. 65, Maribor
Telefon
E-pošta
Delovni čas
Pon-Pet: 8-19 h | Sob: 8-13 h

TOP 8 keramičnih ploščic - NA ZALOGI

 

Se vam je zgodilo, da ste zadnje tedne hodili po salonih in so rekli, da ni dobave? Jih res ni nikjer za dobiti v najkrajšem možnem času? No, načeloma ni to čisto nič novega. Vsako leto v mesecu avgustu v Italiji zaprejo tovarne in gredo na dopust. Super, kajne? Njihova t.i. 'Ferragosta' je nam že zelo dobro poznana, zato se vsako leto na njo ustrezno pripravimo.

 

Kako? No, ker ploščice po željah kupcev (na žalost) ne moremo zagotoviti takoj zdaj ali čez 1 teden, si naredimo zalogo najbolj popularnih in prodajanih keramičnih ploščic.

 

No pa pojdimo skozi teh TOP 8 keramičnih ploščic, ki so na zalogi v našem salonu Keramin in na spletni strani Keramika Online.

 

  1. I ROVERI ROVERE ANTICO 20x120

 

Najbolj popularne ploščice pri nas so trenutno ploščice v imitaciji lesa serije I ROVERI. Izjemno lepa imitacija lesa, ob kateri boste imeli občutek, da gre za pravi les. Na voljo je v dimenziji 20x120, z lasersko rezanim robom in proti-zdrsnim faktorjem R10. Ploščica je primerna za kopalnico, dnevno sobo, hodnik in tudi za pokriti balkon.

 

 

  1. CHORUS SILVER 60x60

 

Če iščete res lepo imitacijo kamna, potem so ploščice zagotovo za vas. Ploščice so tipične dimenzije 60x60, saj je dimenzija 60x60 v zadnjih letih najbolj prodajana. Ploščice so lasersko rezane, proti-zdrsni faktor pa je R10. Primerne so za vse notranje prostore, lahko pa vaš ambient s temi ploščicami nadaljujete kar na balkon, vendar naj bo le ta pokrit.

 

 

  1. GLAMOUR MU 30x60

 

 

V kolikor vam je všeč nekoliko bolj topla-rjava barva, potem izberite ploščico GLAMOUR MU. Ploščica je imitacija betona, umestite pa jo lahko v vse notranje prostore, najsi bodo tla ali stene. Super dimenzija 30x60 pa bo osrečila vse, ki imajo rajši manjše dimenzije, še posebej pa tiste, ki se lotijo izziva polaganja keramike kar sami.

 

 

  1. E. LUX CALACATTA GOLD 60x120

 

Najbolj prestižna med vsemi ploščicami je zagotovo CALACATTA GOLD v imitaciji marmorja. Ker gre za imitacijo marmorja z Gold/zlatimi žilami, da ploščica še bolj bogat občutek. Ploščica je  večje dimenzije 60x120, je sijajna, obogatila pa bo vsaka tla in steno, pa naj gre za kopalnico, dnevno sobo ali pa poslovni prostor.

 

 

 

  1. BRENINA BEIGE 30x60

 

Na zalogi je še ena odlična imitacija kamna, vendar je le ta primerna za ljubitelje bež barve. Ploščica je na voljo v dimenziji 30x60, je lasersko rezana in proti-zdrsnem faktorju R10, kar pomeni, da boste lahko ploščice umestili tako znotraj, kot tudi zunaj – vendar naj bo zunaj pokriti prostor.

 

 

 

  1. I ROVERI ROVERE INTENSO 20X120

 

Najbolj prodajana imitacija lesa je na voljo tudi v drugem rjavem odtenku. Tudi ta ploščica je dimenzije 20x120, je lasersko rezana in ima proti-zdrsni faktor R10. Občutek pravega lesa pod nogami boste imeli še leta in leta, da gre za ploščice, pa se bodo čudili tudi vaši gostje.

 

 

 

  1. LANDS SMOKE 30X60

 

Ploščica, ki na prvi pogled ne deluje nič posebnega, je ploščica Lands Smoke. Ko ponovno pogledate imitacijo betona v dimenziji 30x60, pa lahko antracit verzijo ploščice super kombinirate s svetlimi toni. Ploščica, ki je sicer tudi lasersko rezana, je popularna predvsem za tla. Namignemo vam lahko še to, da super paše z imitacijo marmorja po steni.

 

 

 

  1. CLAUD WHITE 30X90

Zadnja ploščica, ki smo jo umestili na lestvico TOP 8, pa je stenska ploščica CLAUD WHITE. Ploščico lahko kombinirate s prav vsako ploščico, saj gre za popolnoma nevtralno barvo. Ploščica je dimenzij 30x90 in je sijajna, zato z izbiro res ne boste zgrešili. Ker je ploščica stenska, jo lahko umestite v kopalnico, krasi pa lahko tudi kuhinjski pas v kuhinji.

 

 

 

Vse ploščice so na ZALOGI, lahko jih naročite preko spleta, zaloga pa je omejena. V kolikor vas izbira še vedno ni prepričala, pa se lahko na lastne oči prepričate v našem Salonu Keramin na Tržaški cesti 65 v Mariboru, kjer imamo razstavljene vse vzorce omenjenih ploščic.